KONG TJOMSEN. Øystein Tjomsland er konge på Forus. Han bør ta sin tusende seier. Og han styrer størrelsen på V75-gevinsten. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
KONG TJOMSEN. Øystein Tjomsland er konge på Forus. Han bør ta sin tusende seier. Og han styrer størrelsen på V75-gevinsten. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Jackpotuka er i gang

Tjomsland styrer gevinstene.

||| • Grip sjansen til å vinne store gevinster i V75 med jackpotomgang!

Det er jackpotomgang i V75 på Forus.

Hele 3.468.577 ekstra kroner er lagt inn i potten til de som får sju rette.

Det er starten på den store jackpotuka.

Ekstra store gevinsthauger kommer på rekke og rad de neste dagene.

Søndag er det klart for stordagen Forus Open. Det kommer flere internasjonale stjerner til løpet. Men det er også ekstra penger som lokker spillerne. Det er felles spill mellom Sverige og Norge. Og svenskene legger inn 1.866.765 kroner ekstra i V65-potten.

Tirsdag lokker jackpot til spill i Sverige, når Bollnäs arrangerer V65-omgang.

Dobbel jackpot

Onsdag er det like godt dobbel jackpot å spille om i Bjerkes V65-løp. Ingen maktet å få seks rette forrige onsdag. Det betyr at det ligger 3.755.637 ekstra kroner i gevinster.

Tjomsland til tusen

Øystein Tjomsland er nøkkelkusken i V75-omgangen på Forus lørdag.

Han kjører Vestpol Faxen i V75-3. Det er Dagbladets banker.

 Hesten kan skaffe Tjomsland hans første store jubileum i sulkysetet. Han står oppført med 999 triumfer foran dagens løp. Og han har mange feite vinnersjanser. Det er mulig han har nådd milepælen allerede før han styrer Vestpol Faxen ut i banen.
Og han kjører Mieux Di Quattro i V75-2. Dette er omgangens mest markerte hest. Hingsten har imponert kolossalt, men har også vist at han er urutinert. Nå skal han volte rett vei i et ganske trangt spor for første gang.
Tjomsland har også sin egen hest Kong Tjomsen til start i V75-4.

Det er utvilsomt Tjomsland som styrer størrelsen på pengesekken i dag.

Dagbladet har i to dager forsøkt å få kontakt med Tjomsland uten å lykkes.

Han uttaler på egen hjemmeside at Vestpol Faxen fungerte meget fint aksjonsmessig sist, og at han har ambisjoner om å kjempe helt i toppen.
Mieux Di Quattro har sett fin ut i trening etter det siste løpet. Han tror på en fin vinnersjanse også her. Men han påpeker det trange startsporet.

Når det gjelder Kong Tjomsen skriver Tjomsland at også denne hesten er en outsider og bør markeres på V75-kupongen.