Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jackpotuka er i gang

Ekstra store gevinster både onsdag og lørdag.

Jackpothest. Her stormer Cromwell inn til seier forrige onsdag og sørget for jackpotomgang denne uka. Det er det også på lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
Jackpothest. Her stormer Cromwell inn til seier forrige onsdag og sørget for jackpotomgang denne uka. Det er det også på lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

Frister det å prøve lykken i spillet om de store gevinstene i travsporten, så er dette uka.

Bare klikk på linken øverst, så ligger alt til rette på dagbladet.no/hestesport.

Det er jackpotomgang både i V65-spillet på onsdag og V75 lørdag. Det betyr ekstra stor gevinstpott i ukas to store spill.

Onsdag tilføres det snaut to millioner kroner til gevinster på Bjerke i V65-omgangen. Det blir minst 4,3 millioner kroner å spille om.

-Dette er en nøktern vurdering. Vi beregner en omsetningsøkning på en halv million kroner og kommer da fram til en gevinstpott på 4,3 millioner. Men egentlig tror vi den blir noe høyere, forteller mediesjef Magne Engebretsen til dagbladet.no.

Det gjensto en eneste V65-kupong foran det siste løpet forrige onsdag. Der vant Dagbladets banker Cromwell, men feide likevel vekk den ene kupongen.

Storpott lørdag

Det er sjelden vare med en jackpotomgang. Og det tilhører det helt sjeldne, at ingen makter å få seks rette onsdag og sju rette påfølgende lørdag.

-Lørdag kan en alenevinner kvittere ut 18 millioner kroner, forteller Engebretsen.

Det tilføres uansett drøyt tre millioner ekstra gevinstpenger fra forrige ukes sjuerpott til omgangen på Bergen Travpark..

-Vi forventer en omsetningsøkning og mer interesse for spill i denne jackpotomgangen og tror omsetningen stiger over 20 millioner kroner i V75-spillet lørdag, forteller Engebretsen.

Forrige lørdag var omsetningen 16,3 millioner kroner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling