SKUFFET: Anders Jacobsen  ble nummer 21 i verdenscuprennet i skiflyging på hjemmebane i Vikersund i går. Foto: TERJE BENDIKSBY / NTB SCANPIX
SKUFFET: Anders Jacobsen ble nummer 21 i verdenscuprennet i skiflyging på hjemmebane i Vikersund i går. Foto: TERJE BENDIKSBY / NTB SCANPIXVis mer

Jacobsen, Bardal og Hilde står over verdenscuprenn

- Bakken i Harrachov kan gjøre situasjonen verre.

Anders Bardal er ikke den eneste hopperen som står over verdenscupen i Harrachov kommende helg. Anders Jacobsen og Tom Hilde dropper også skiflygingsrennene, skriver VG.

Hopptrioen tar en pause fra konkurranse for å trene i hjemlige omgivelser. De er tilbake i verdenscupen i Willingen om snaut to uker.

Verken Bardal, Jacobsen eller Hilde lyktes i Vikersundbakken i helgen.

- Hvis Jacobsen mener han klarer å løse de tekniske problemene han sliter med i skiflygingen, tar han et stort steg framover med tanke på VM. Men bakken i Harrachov, hvor det ofte er vanskelige forhold, kan gjøre situasjonen verre, sier landslagstrener Alexander Stöckl til VG.

Det skal hoppes både lørdag og søndag i skiflygingsbakken i Harrachov. Gregor Schlierenzauer leder verdenscupen soleklart foran Anders Bardal. Østerrikeren har en ledelse på 243 poeng.

(NTB)