Jacobsen etter drama i hoppbakken: - Kona ble litt stresset

Men ingen hoppnekt.

VM-KLAR: Anders Jacobsen forbereder VM-rennet i normalbakken i morgen.
VM-KLAR: Anders Jacobsen forbereder VM-rennet i normalbakken i morgen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FALUN (Dagbladet): Anders Jacobsen er på plass i Falun etter dramahelga i Vikersund. Lørdag er det renn i normalbakken, og Jacobsen drømmer om VM-medalje.

I verste fall kunne mesterskapet i Sverige gått fløyten. Under prøveomgangen i skiflygingsbakken i Vikersund fredag, mistet Jacobsen kontrollen i lufta. Han flakset som ei kråke, men klarte på mirakuløst vis å hente seg inn - og landet på to bein.

Hoppkollega Anders Fannemel fortalte at han nærmest hørte et dødshyl i bakken. Noe av det samme skjedde i prøveomgangen lørdag.

- Kona var og så på. Hun var veldig glad for at jeg landet på beina. Hun har sett meg falle i skiflyging før, så hun syntes ikke det var en optimal start på helga.

Jacobsen fortsetter:

- Hun ble nok litt stresset. Hun syntes ikke det var kult da jeg skulle opp og hoppe igjen. Samtidig var det greit at dette skjedde med meg. Jeg har kavet på ski før, jeg. Men jeg klarer stort sett å lande på beina. Det går på reflekser i nervesystemet, og at jeg har turnet mye.

Ingen hoppnekt - Så kona di - Birgitte - har ikke gitt deg hoppnekt?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.