Jacobsen forklarer frekk gest inn i TV-kamera

- Greit å vise folk.

NUMMER TRE I KVALIFISERINGEN:  Anders Jacobsen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
NUMMER TRE I KVALIFISERINGEN: Anders Jacobsen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISCHOFSHOFEN (Dagbladet): Anders Jacobsen (29) virket upåvirket av alt støyet under kvalifiseringen til det siste rennet i Hoppuka i dag.Nordmannen kom på 3. plass etter østerrikerne Michael Hayböck og Stefan Kraft. På sletta i Bischofshofen gjorde han en gest der budskapet ikke var til å ta feil av:

- Jeg er ingen juksemaker!

Jacobsen gikk i ledelsen da han hoppet som nummer 58. Han landet på 139,5 meter, og var fornøyd med innsatsen. Da TV-kameraet oppsøkte ham på sletta, holdt han oppe hendene og viste fram hanskene i flere sekunder.

- Jeg tenkte det var greit å vise at jeg hopper langt, uansett hvordan jeg kler meg, sier Jacobsen til Dagbladet.

Støy Det har vært betydelig med støy etter seieren i Nyttårshopprennet. Det var den sveitsiske avisa Blick som avslørte at han hadde hoppet med ermene på dressen over den såkalte kula på håndleddet.

Det er ikke lovlig, og dermed mente avisa at nordmannen hadde snytt sveitseren Simon Ammann for seieren. Jacobsen fikk advarsel av utstyrskontrolløren fra FIS, men ble ikke disket.

Likevel er han blitt stemplet som juksemaker. I dag hoppet han med ermene på riktig side av kula på håndleddet, og alt var såre vel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.