FERDIG: Tarje Nordstrand Jacobsen gir seg som administrerende direktør i Molde. Erstatteren blir Øystein Neerland (venstre).
Foto: Herskedal Kjell / NTB scanpix
FERDIG: Tarje Nordstrand Jacobsen gir seg som administrerende direktør i Molde. Erstatteren blir Øystein Neerland (venstre). Foto: Herskedal Kjell / NTB scanpixVis mer

Jacobsen gir seg som Molde-direktør. Neerland tar over

- Takk for lang og god tjeneste.

(Dagbladet): Det ble spekulert i om det var en ny trener som skulle presenteres da Molde i dag inviterte til pressekonferanse på Aker stadion.

Istedenfor ble det kunngjort en annen endring i ledelsen:

Tarje Nordstrand Jacobsen er ferdig som administrerende direktør i Molde. Øystein Neerland går inn i hans stilling. Neerland er i dag styreleder og styremedlem i Molde Fotballklubb.

- Vi vil takke Tarje for en lang og god tjeneste. Dette er 100 % Tarjes eget valg, og dette har han informert meg om for iallfall et år siden. Det ga oss god tid til å tenke over hvem som skulle erstatte ham, sier styreleder i Molde Fotball AS Leif-Arne Langøy.

Neerland går inn i stillingen 1. desember. Han har vært en del av styret siden 1998 og har spilt over 236 kamper for klubben.

- Jeg har jobbet tett med Tarje i alle disse årene, og kjenner han etterhvert godt. Også hans kapasitet og hans iherdige jobb for klubben. Når denne muligheten dukket opp, tenket jeg nøye gjennom det og valgte å si ja. Molde FK har en god plattform og mye i og rundt seg. Vi er klare for å utvikle produktet videre, sier Neerland.

Molde jobber også med å få på plass en ny trener. Den prosessen ønsket ikke trioen å kommentere på pressekonferansen.