FANT SEG TIL RETTE: Anders Jacobsen så umiddelbart ut til å finne seg til rette i normalbakken i Whistler da han hoppet 1,5 meter lengre enn bakkerekorden på første trening foran lørdagens renn.Foto: SCANPIX/REUTERS/Kai Pfaffenbach
FANT SEG TIL RETTE: Anders Jacobsen så umiddelbart ut til å finne seg til rette i normalbakken i Whistler da han hoppet 1,5 meter lengre enn bakkerekorden på første trening foran lørdagens renn.Foto: SCANPIX/REUTERS/Kai PfaffenbachVis mer

Jacobsen hoppet OL-bakken ned

1,5 meter lengre enn bakkerekorden på første trening.

|||

Anders Jacobsen smalt til med 107 meter under den første treningsdagen i normalbakken i Whistler. Samtidig melder Anders Bardal seg på i kampen om plass på det norske laget.

Jacobsens svev var 1,5 meter over bakkerekorden. Den har Lindsey Van, ifølge NRK. Finske Janne Happonen, riktignok med bedre fart, hoppet like langt som Hønefoss-hopperen.

I første treningsomgang hadde polakken Stefan Hula god fart, og fikk hele 108 meter.

For norske hoppvenner er det gledelig at Anders Bardal er på vei mot godformen. 104,5 meter i andre treningsomgang er oppløftende. Det kan åpne for en plass på norske laget i lørdagens renn.

- Jeg er veldig godt fornøyd og håper jeg kan melde meg på i diskusjonen om en plass på laget fredag, sier Bardal til NRK.

(NTB)