Jacobsen hyllet sin avdøde bror

«God som gull».

MELDING TIL BROREN: Astrid Uhrenholdt Jacobsen beskrev broren som god som gull på Twitter. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
MELDING TIL BROREN: Astrid Uhrenholdt Jacobsen beskrev broren som god som gull på Twitter. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Astrid Uhrenholdt Jacobsen mistet sin bror for fire dager siden. Det skjedde plutselig og uventet, og det var lenge tvil om langrennsløperen skulle gå dagens sprint.

Men i går kom beskjeden om at hun hadde valgt å delta, og Jacobsen var svært nære å ta en medalje i konkurransen. Hun måtte imidlertid nøye seg med fjerdeplass, og knekte blant annet en stav.

Etter løpet la hun ut en melding på Twitter, hvor hun skrev «God som gull» etterfulgt av et hjertetegn. Hun la også ved et bilde av sin avdøde bror som ser ut over havet.

Linket til kjærlighetssang Jacobsen linket også til Morten Harket-sangen «Brother», som artisten debuterte med på Spellemann-showet januar i år. Sangen er hentet fra soloalbumet med samme navn, og handler om kjærligheten.

Jacobsen ønsket ikke å treffe pressen i dag heller, noe som er forståelig med alt som har skjedd de siste dagene.

Hyllet av lagvenninner Gullvinner Maken Caspersen Falla var imponert over sin lagvenninne etter sprinten.

- Hun får flere sjanser til medalje. Hun har vist hvilken sterk person hun er de siste dagene, sa Falla, ifølge NTB.

Ingvild Flugstad Østberg, som tok sølv på sprinten, roste også Jacobsen for hvordan hun har taklet den vanskelige situasjonen.

- Hun har hatt noen harde dager, men viser at hun er sterk. Jeg er stolt av henne. Hun gikk sin beste sprint for sesongen, og det var synd at hun brøt staven. Hun kunne tatt medalje, sier hun ifølge NTB.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer