Jacobsen og Hilde vrakes til helgens verdenscuprenn

- Viktig for oss å sende sterkt lag til Rena, sier landslagstreneren.

BLIR I NORGE: Hopp-profilene Tom Hilde og Anders Jacobsen blir ikke med til helgens verdenscuprenn i Nizjnij Tagil. Isteden skal de delta i kontinentalcup-rennet på Rena. Isteden får Daniel André Tande og Joachim Hauer sjansen i russland. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
BLIR I NORGE: Hopp-profilene Tom Hilde og Anders Jacobsen blir ikke med til helgens verdenscuprenn i Nizjnij Tagil. Isteden skal de delta i kontinentalcup-rennet på Rena. Isteden får Daniel André Tande og Joachim Hauer sjansen i russland. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Både Anders Jacobsen og Tom Hilde blir hjemme for å trene og drar ikke til verdenscuprennet i russiske Nizjnij Tagil til helgen.

Dermed får både Daniel André Tande og Joachim Hauer sjansen til å delta blant de beste hopperne i verden.

Hoppveteranene Jacobsen og Hilde har slitt i innledningen av sesongen. Begge skal være med i de tre rennene i kontinentalcupen på Rena.

Ifølge landslagstrener Alexander Stöckl er det ikke snakk om store tekniske justeringer før de kan være tilbake i toppen.

— Både Tom og Anders er veldig nære, men vi mener det er riktig at begge prioriterer trening og renn på hjemmebane. Vi har også flere av de nest beste som fikk sjansen på Lillehammer i lørdagens renn som vi er spente på hva kan prestere på Rena. Det er flere som banker på, og vi hadde åtte med i finaleomgangen lørdag. Det er også viktig for oss å få sendt et sterkt lag til Rena slik at vi kan være med og kjempe om en ekstra plass til Hoppuka, sier landslagstrener Alexander Stöckl.

Phillip Sjøen er også snart tilbake i bakken. Etter planen skal han prøve seg igjen i Lillehammer denne uka. Det er fortsatt usikkert om han deltar på Rena.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer