SKUFFET: Astrid Uhrenholdt Jacobsen var skuffet etter semifinale-exit på sprinten i Drammen. Foto:  Halvor Solhjem Njerve / Dagbladet
SKUFFET: Astrid Uhrenholdt Jacobsen var skuffet etter semifinale-exit på sprinten i Drammen. Foto: Halvor Solhjem Njerve / DagbladetVis mer

Jacobsen sint på svenske: - Det er ikke ofte jeg er så skuffa

Etter exiten.

(Dagbladet): Astrid Uhrenholdt Jacobsen ble slått ut i semifinalen under sprinten i Drammen. Hun kom i mål som nummer fem - 1,6 sekunder bak heat-vinner Marit Bjørgen. Bjørgen fikk også med seg svenske Stina Nilsson og Maiken Caspersen Falla videre.

Etter løpet uttrykker Jacobsen sin frustrasjon på sosiale medier - mot svenske Nilsson.

- Det er ikke så ofte jeg er så skuffa, men idag kom det et par gloser... skriver Jacobsen, med et bilde av seg selv på Instagram.

Hun fortsetter:

- For første gang på evigheter var jeg i form til å virkelig få det til i sprint, men tror du ikke det kommer en svenske og tråkker meg på skia? Rykka fra god til elendig posisjon i feltet, skriver 28-åringen.

Jacobsen kom seg aldri i lederposisjon og ble slått i den lange spurten i Drammen.

Dagbladet fikk ikke snakket med Astrid Uhrenholdt Jacobsen som forsvant forbi pressesonen etter sesongens siste sprint.

I selve finalen var det Maiken Caspersen Falla som var sterkest. Falla imponerte på oppløpet og rykket fra Heidi Weng (2. plass) og Marit Bjørgen (3. plass).

- Det er fantastisk å vinne. Jeg trives virkelig i Drammen. Det er et stort publikum og en fantastisk atmosfære. Mamma og venner heiet på meg, og det er moro å gå her, sa Falla i vinnerintervjuet.