Astrid Uhrenholdt Jacobsens formvarsel

Jacobsen stusser over Østbergs formvurdering: - Har hun glemt hva som skjedde i høst?

Ingvild Flugstad Østberg synes Astrid Uhrenholdt Jacobsen var overraskende langt bak henne selv forrige helg. Jacobsen synes imidlertid hun var overraskende nærme.

HAR KONTROLL:  Astrid Uhrenholdt Jacobsen var et stykke bak Heidi Weng og Ingvild Flugstad Østberg forrige helg, men ble likevel positivt overrasket. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
HAR KONTROLL:  Astrid Uhrenholdt Jacobsen var et stykke bak Heidi Weng og Ingvild Flugstad Østberg forrige helg, men ble likevel positivt overrasket. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KUUSAMO (Dagbladet): Da langrennsjentene sesongåpnet på Beitostølen, fikk vi se de navnene i toppen som vi trolig også får se på topp i løpet av helgas verdenscupåpning i Kuusamo.

Ingvild Flugstad Østberg og Heidi Weng var i en egen klasse i klassiskløpet forrige helg, mens Marit Bjørgen tuktet begge i fristilsrennet. På den korteste distansen jublet Maiken Caspersen Falla for seier.

Astrid Uhrenholdt Jacobsen var bare noen sekunder bak Østberg i fristilsrennet, men ble slått med over minuttet i klassiskrennet av Gjøvik-jenta. Da sa sistnevnte:

- Det var overraskende stor avstand ned til Astrid. Jeg trodde hun skulle være mye nærmere meg, sa Flugstad Østberg - kledelig beskjedent.

Det stusser Uhrenholdt Jacobsen over. Skijentene har et ulikt syn på hvordan det innbyrdes styrkeforholdet bør være for øyeblikket.

- Har hun glemt hva som skjedde i høst? De intervalleøktene jeg var med på i høst, var Ingvild mer enn ett minutt foran meg. Jeg tror Ingvild undervurderer sin egen form. Hun er råsterk, mens jeg ligger litt bak skjema. Jeg er positivt overrasket over det jeg fikk til på Beito og trodde at jeg ville være enda lenger bak, forteller Heming-jenta til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer