Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jacobsen tar treningspause

- Alt handler nå om få av håndbrekket og vanne frøet så det kan blomstre.

PAUSE: Astrid Uhrenholdt Jacobsen gir seg selv en treningspause etter den tunge sesongåpningen på Beitostølen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
PAUSE: Astrid Uhrenholdt Jacobsen gir seg selv en treningspause etter den tunge sesongåpningen på Beitostølen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Astrid Uhrenholdt Jacobsen gir seg selv en treningspause etter den tunge sesongåpningen på Beitostølen.

27-åringen måtte nøye seg med 14.-plass i åpningsrennet over 10 kilometer klassisk fredag. I mål var hun slått med to minutter og 27 sekunder av Therese Johaug.

Etter rennet sa landslagstrener Egil Kristiansen at Uhrenholdt Jacobsen ville gjøre lurt i å ta det med ro en periode. Den oppfordringen har Heming-løperen bestemt seg for å følge.

- Det er mulig for meg å gå betydelig raskere enn det jeg gjorde fredag. Og de som kan dette mener det kan skje fort. Jeg har nemlig trent godt hele veien. Alt handler nå om få av håndbrekket og vanne frøet så det kan blomstre, sier 27-åringen til Nettavisen.

- Jeg hviler hjemme i Oslo lørdag-tirsdag, og konsentrerer meg heller om andre ting. Så blir det lett trening onsdag og fysisk test torsdag. Trenerne er spente på om bruddet og hvilen skal slå positivt ut på kroppen og testen. Hvis ikke det er altfor galt oppsøker jeg nok snø etter det, og begynner å innrette meg mer mot konkurranse igjen, tilføyer hun.

Målet for Uhrenholdt Jacobsen er å være tilbake under verdenscuprennene i Lillehammer neste helg.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling