Jacobsen vant i Willingen

Rundet én million i prispenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Anders Jacobsen viste VM-form, økte ledelsen i verdenscupen og rundet millionen i inntjente prispenger.

Det ble en ny flott verdenscuplørdag for Hønefoss-gutten da han gikk til topps i Willingen. For fjerde gang denne sesongen vant Ringkollen-hopperen et verdenscuprenn.

- En god dag. Stemningen i bakken var super med et fantastisk publikum. Jeg hoppet ikke i Klingenthal fordi jeg var litt sliten, men ville gjerne hoppe her. Det har skjedd ganske mye denne sesongen, sa hoppkometen fra Hønefoss.

Inn på kontoen har det tikket 1.105.154 kroner i prispenger. I tillegg har Jacobsen hoppet inn en bil og hyggelige bonuser fra sponsorene. Gladgutten er blitt hele Norges eiendom.

- Verken Anders eller vi i apparatet rundt har fokus på prispengene, men jeg er glad for at hoppsporten kan tilby stjernene sine skikkelig betaling når det går bra. Det er viktig for utviklingen at denne idretten at det er en stor gulrot å strekke seg etter, sier sportssjef Clas Brede Bråthen.

- Han tjener vel litt mer enn som rørleggerlærling, gliser sportssjefen videre.

Lett å ta av

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer