VIL FLY I VM: Anders Jacobsen innrømmer at det frister med VM i skiflyging på hjemmebane i Vikersund. Landslagssjef Alexander Stöckl sier Jacobsen er VM-aktuell om han hevder seg i NM. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
VIL FLY I VM: Anders Jacobsen innrømmer at det frister med VM i skiflyging på hjemmebane i Vikersund. Landslagssjef Alexander Stöckl sier Jacobsen er VM-aktuell om han hevder seg i NM. Foto: Cornelius Poppe, ScanpixVis mer

Jacobsen vil være med i skiflygings-VM

Gjør comeback i NM.

Anders Jacobsen har fått tilbake lysten. Ringkollen-hopperen deltar i storbakke-NM. Kanskje blir det også deltakelse under VM i skiflyging, skriver VG.

- Jeg har lyst til å stille i NM. Målet er å vinne, sier Anders Jacobsen.

Hoppukevinneren fra 2007 la overraskende opp i vår. Nå er lysten tilbake. Jacobsen har hatt flere gode hopp i høst, som har matchet landslagshoppernes lengder under trening i Lillehammer og Vikersund.

- Det frister med VM i Vikersund, men hvis jeg skal få være med på laget i skiflyging må jeg nok vinne NM, sier Anders Jacobsen til VG.

26-åringen sier til avisen at opplegget til landslagssjef Alexander Stöckl virker veldig bra.

Overfor VG sier østerrikeren at Jacobsen er aktuell for VM i Vikersund om han hevder seg under NM i Granåsen 7. februar.

(NTB)