Jacquet endrer igjen?

ST. DENIS (NTB): Zinedine Zidane ønskes velkommen tilbake i Frankrikes lag etter suspensjon, men fransk presse spekulerer i at endringene ikke stopper der. Kanskje havner Youri Djorkaeff og David Trezeguet på benken.

Frankrike har endret laget mer enn noen annen nasjon så langt i VM, men har fire strake seire. Treningene på Michel-Platini-banen i Clairefontaine sør for Paris tyder på at Stephane Guivarc'h blir midtspiss mot Italia med Robert Pires og Bernard Diomede på vingene.

Djorkaeff har hatt Zidanes rolle som offensiv kraft på midtbanen i de to siste kampene, og de fleste regnet med at han ville havne tilbake i en rolle på venstrekanten i angrepet. Jacquet vurderer å overraske med Diomede.

Guivarc'h har ikke spilt fra start siden han ble skadd i åpningskampen. Trezeguet har vært midtspiss i de to siste kampene. Thierry Henry sliter med skade og blir sannsynligvis ikke klar til kamp.

Italias landslagssjef Cesare Maldini ventes å gjøre et par endringer i laget som slo Norge: Angelo Di Livio inn for Francesco Moriero på høyre flanke, og Gianluca Pessotto inn for Demetrio Albertini på midten.

Siden Frankrike har tre spisser vil Paolo Maldini, som i VM har vært en mellomting mellom back og flankespiller, bli fjerdemann i forsvaret. Oppgaven med å markere Zidane, Frankrikes beste og viktigste spiller, vil sannsynligvis gå til enten Pessotto eller Dino Baggio.

Sannsynlige lag:

Frankrike (4-3-3):

16 Barthez
15 Thuram
5 Blanc
8 Desailly
3 Lizarazu
7 Deschamps
17 Petit
10 Zidane
11 Pires
9 Guivarc'h (20 Trezeguet)
13 Diomede (6 Djorkaeff).

Italia (4-4-2):

12 Pagliuca
5 Costacurta
2 Bergomi
4 Cannavaro
3 Maldini
15 Di Livio
7 Pessotto
14 Di Biagio
11 D. Baggio
10 Del Piero
21 Vieri.