«Jævla idiot! Har du noe med det, eller?»

Jarstein og keeperrivalen i full krangel.

(Dagbladet.no): Da Rune Jarstein slapp inn sitt 13. mål i spillsekvensen på dagens RBK-trening, steg temperaturen til kokepunktet på trøndernes treningsfelt.

RBKs førstekeeper ble såpass irritert at han drøyde med å sette ballen i spill - noe som provoserte andrekeeper Alexander Lund Hansen grenseløst.

* Adressaavisa fanget den iltre seansen på film. Se den her!

- Sett i gang da, brølte Lund Hansen fra motsatt side av banen.

- Hold kjeft da, ropte Jarstein tilbake.

- Du bruker jo 10 sekunder hver gang, du! Kom an da! Hæ!

Trener Trond Henriksen så raskt hvilken vei det bar, og blåste av for drikkepause. Uten at det roet gemyttene mellom RBK-keeperne.

Jarstein sparket ballen mot Lund Hansen og fulgte opp:

«Jævla idiot! Har du noe med det, eller?»

- Jævla idiot! Har du noe med det eller?

- Ja, selvfølgelig! Det er jo hvert jævla mål. En gang iblant, men det er hvert jævla mål, svarte Lund Hansen.

En liten stund kunne det se som om keeperne ville gå i fotsporene til Fredrik Winsnes og Espen Johnsen, som havnet i basketak på en RBK-trening i 2005. Den gangen måtte lagkameratene skille kamphanene, som raskt ble gode venner igjen.

Jarstein nøyde seg i stedet med bitende sarkasme:

- Ta og redd de, så slipper du å ligge under!

Landslagskeeperen er kjent for sitt temperament. For to sesongen siden viste han FFK-fansen fingeren og ødela en garderobedør. I fjor mente Arne Sandstø at han var så destruktiv mot lagkameratene i pausen mot Lillestrøm at han lot keeperen bli igjen i garderoben - og uttalte etterpå at Jarstein ikke var moden nok for landslaget.

Dagen etter ba en ydmyk Jarstein lagkameratene om unnskyldning:

- Jeg beklaget litt overfor spillergruppa. Jeg hadde mange gode poeng, men sa det på litt feil måte i går, sånn at det ble veldig destruktivt. Hadde jeg vært konstruktiv ville det vært noe helt annet, sa Jarstein til Dagbladet.no.

SOMLEPAVE?: Rune Jarstein var for sein med å sette i gang spillet, ikke bare én gang, men flere ganger. Det mente i hvert fall andrekeeper Alexander Lund Hansen, som havnet i en opphetet krangel med landslagskeeperen. Foto: TOM E. ØSTHUUS/DAGBLADET
SOMLEPAVE?: Rune Jarstein var for sein med å sette i gang spillet, ikke bare én gang, men flere ganger. Det mente i hvert fall andrekeeper Alexander Lund Hansen, som havnet i en opphetet krangel med landslagskeeperen. Foto: TOM E. ØSTHUUS/DAGBLADET Vis mer

Overfor VG Nett forsikrer han at det ikke er noen problemer mellom han og Lund Hansen.

- Etter treningen var vi like gode venner som før. Han mente jeg burde spille ut ballen raskere - det er alt, sier han.

<B>LUND HANSEN MÅ REDDE MER: Mente Rune Jarstein i kampens hete.