<strong>SPILLERNE FIKK FØLE FERGUSONS VREDE:</strong> Sir Alex Ferguson opplevde at stoltheten hans ble grundig tråkket på av Manchester City søndag, da United tapte 1-6 på eget gress. Flere engelske aviser spår at flere spillerne ligger tynt an til helgas bortemøte med Everton - deriblant Rio Ferdinand og Patrice Evra. FOto:  AFP PHOTO/ANDREW YATES
SPILLERNE FIKK FØLE FERGUSONS VREDE: Sir Alex Ferguson opplevde at stoltheten hans ble grundig tråkket på av Manchester City søndag, da United tapte 1-6 på eget gress. Flere engelske aviser spår at flere spillerne ligger tynt an til helgas bortemøte med Everton - deriblant Rio Ferdinand og Patrice Evra. FOto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

- Jævla idioter

Ferguson skal ha eksplodert i garderoben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sir Alex Ferguson kritiserer sjelden spillerne sine i det offentlige rom, men han gjorde et unntak etter søndagens katastroferesultat mot Manchester City.

United-manageren var opprørt over hvordan laget hans fortsatte å blottlegge seg på stillingen 1-4 - som gjorde det mulig for City å ydmyke dem fullstendig.

- Da vi ble liggende under 1-4, burde vi innsett at kampen var kjørt. Men vi fortsatte å angripe, backene fosset framover. De fikk angripe oss tre mot to. Det var galskap. Med erfaringen vi har, med Rio Ferdinand og Patrice Evra, burde vi innsett det. Vi må kunne bruke litt fornuft, sa Ferguson til Sky Sports.

Idioter
Innenfor garderobens fire vegger var tonen atskillig tøffere, ifølge Daily Mail-journalist Chris Wheeler, som har vært først ute med United-nyheter tidligere.

- Jævla idioter, skal Ferguson ha skreket til spillerne sine.

Skotten har hevdet at «hårføner-behandlingen» han er så kjent for egentlig er en myte, og at han ikke er så illsint som mange forestiller seg.

Så seint som i september ble Ferguson konfrontert med en påstand fra David Beckham, om at spillerne lever i frykt for manageren.

- Det David og andre sikter til, er nok hvordan jeg reagerer på å tape, som ikke er lett for meg. Jeg tror ikke jeg skal forandre meg der, du må være tro mot din natur. Men det er raskt over. Jeg ser meg aldri tilbake. I morgen er en ny dag for meg, svarte han.

Ifølge Daily Mail ble søndagens tirade fulgt opp av en ordre, om at de mest rutinerte spillerne skulle innfinne seg på trening for å finne ut av hva som gikk galt.

Det har vært stille fra den ellers så Twitter-aktive Rio Ferdinand etter 1-6-tapet, men i dag ga han livstegn fra seg.

- Enorm skuffelse på søndag... vi vil slå tilbake, skriver han.

Ferdinand avlyste for øvrig en planlagt tur til London og Wembley søndag, der han skulle se NFL-kampen mellom Glazer-eide Tampa Bay Buccaneers og Chicago Bears.

Flere spillere kan bli straffet
United møter Aldershot i ligacupen i kveld, der en mann som Nemanja Vidic nesten helt sikkert vil spille fra start for å få kamptrening. Men det er først og fremst til helga det gjelder å reise seg, når Everton venter på Goodison Park.

Daily Telegraph og The Times hevder at både Ferdinand og Evra ligger tynt an med tanke på å spille den kampen. I tillegg skal Ferguson ha vært meget misfornøyd med Andersons innsats mot City.

- Ferguson er innstilt på å gjøre store endringer til kampen mot Everton, heter i Daily Telegraph.

<strong>BLE KRITISERT PÅ TV:</strong> Rio Ferdinand og Patrice Evra fikk kjeft av Ferguson i intervjuet med Sky Sports. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
BLE KRITISERT PÅ TV: Rio Ferdinand og Patrice Evra fikk kjeft av Ferguson i intervjuet med Sky Sports. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer