Jages av Serie A-klubber

Eirik Bakkes trener i Leeds, David O'Leary, lanseres som ny sjef i både Lazio og Inter. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Ifølge Sky Sports gjorde 1-0-seieren borte mot Lazio så stort inntrykk på italienerne, at begge klubbenes agenter tok kontakt med O'Leary etter kampslutt.

Lazio trenger ny sjef etter Englands kommende trener Sven-Göran Eriksson, mens Inter foreløpig ikke har funnet en manager som kan bruke klubbens stjernespillere riktig.

Sjøl er ikke O'Leary uinteressert i en jobb i Serie A.

- Jeg vil trene et lag i utlandet når Leeds bestemmer seg for å kvitte seg med meg. Og jeg elsker Italia. Jeg har vært heldig og gjort det bra mot italienske lag, og jeg liker menneskene godt, sier O'Leary til Daily Telegraph.

Ikke overraskende stiller Leeds-styreformann Peter Ridsdale seg avvisende til å miste O'Leary.

- Jeg har ikke lyst til å kommentere dette engang. Vi har nettopp vunnet en kamp og manageren vår er under kontrakt, sier Ridsdale.ARSENE WENGER risikerer en utestengelse fra Champions League etter 2-2 mot Bayern München tirsdag. I sluttminuttene skal Wenger ha kranglet heftig med fjerdedommeren, og risikerer flere kampers karantene. Franskmannen er allerede dømt til å se 12 Arsenal-kamper fra tribunen i Premier League. Den dommen har han anket.JOHN HARTSON vil fortsatt vekk fra Wimbledon. Nå er det skotske Celtic som frister med en leieperiode - i første omgang. Salg til Rangers, Tottenham og Charlton har alle gått galt på grunn av spissens skadeproblemer. - Jeg håper noe kan bli ordnet snart. Celtic har lagt inn et bud, og alt er ute av mine hender, sier Hartson som tidligere har slitt med overvekt. - Nå har jeg kontrollen på vekta. Det er ikke lett, siden jeg er så svær, sier 24-åringen.STUART PEARCE har skrevet under en kontrakt med West Ham ut sesongen. 38-åringen har storspilt siden han kom til London fra Newcastle. Pearce fyller 39 år i april. - Mye kan skje fra nå til sesongslutt. Det fant jeg ut ifjor, da jeg brakk beinet to ganger, sier Perce.STEVE STAUNTON har undertegnet en avtale med Aston Villa. 31-åringen kom til Liverpool som Bosman-spiller fra Villa for to år siden. Nå går han gratis tilbake - og aksepterer lønnskutt i en treårskontrakt.LIVERPOOL-MANAGER Gerard Houllier advarer sine spillere før returkampen mot Olympiakos i kveld. Liverpool klarte sterke 2-2 i Aten. - Olympiakos kommer til å være bedre nå, så vi må være veldig våkne og forberedt. Ellers får vi trøbbel, sier Houllier. Bare Steven Gerrard er ute med skade for Liverpool, mens Michael Owen er tilbake etter ryggproblemer.

Kilder: Ananova, Sky Sports, The Mirror, Daily Mail, The Sun og fa-premier.com.