Jages fortsatt etter nesestyver

- Inters fans vil ha hevn, sier Navarro.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Forrige uke ble David Navarro utestengt fra all fotball i sju måneder for å ha brukket nesa til Nicolas Burdisso.

Straffen var hard - men ikke hard nok for Inter-fansen. De overøser fortsatt Valencia-spilleren med hatpost og trusler, og nå har Navarro sett seg nødt til å omadressere all post til klubbkontoret og bytte ut mobilnummeret sitt, skriver Ekstra Bladet.

- Det har vært en helvetes tid. Selv om det er en stund siden at jeg mistet hodet og overfalt Burdisso, er jeg ikke blitt tilgitt. Inters fan vil ha hevn, og UEFAs sju måneder lange karantene og min dyptfølte unnskyldning er åpenbart ikke nok, fortviler han.

Episoden er blitt omtalt som den styggeste i Champions League-historien, og Navarro ble jaget vilt av Inter-spillerne Julio Ricardo Cruz, Cordoba og Maicon etter slaget mot Burdisso.

Burdisso selv har tilgitt Navarro for nesestyveren, uten at det har lagt noen demper på lynsjestemningen.

- Jeg har tilgitt Burdisso. Derfor vil jeg be Inter-fansen om å stoppe hetsen mot ham, sier han.

Med sju måneders kamppause fra fotballen har Navarro naturlig nok mer fritid, og nå tilbyr han seg å dra til Italia for å legge epsioden død en gang for alle.

- Hvis det kan hjelpe på situasjonen, reiser jeg gjerne til Milano og tar Burdisso i hånda for at alle skal skjønne at jeg ble rammet av en kollaps. Hjernen koblet ut da jeg så min lagkamerat Marcheda i håndgemeng ute på banen, sier han ifølge Ekstra Bladet.

<strong><B>EN JAGET MANN:</strong></B> David Navarro unnslapp taklingsforsøkene fra rasende Inter-spillere etter at han brakk nesa på Nicolas Burdisso. Men selv etter at UEFA ila ham sju måneders utestengelse flommet hatbrevene inn til Velancias klubbkontor. - Det har vært en helvetes tid, sier Valencia-spilleren. Foto: AP
EN JAGET MANN: David Navarro unnslapp taklingsforsøkene fra rasende Inter-spillere etter at han brakk nesa på Nicolas Burdisso. Men selv etter at UEFA ila ham sju måneders utestengelse flommet hatbrevene inn til Velancias klubbkontor. - Det har vært en helvetes tid, sier Valencia-spilleren. Foto: AP Vis mer
NESEKNUSER\'N:</B> Her faller slaget som fortsatt forfølger David Navarro.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer