Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jagr stygt skadd

Overfalt av overopphetet finne, OL kan være over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no - ANB): Den tsjekkiske ishockeylegenden Jaromir Jagr måtte hjelpes av isen halvveis i kampen og kom aldri tilbake.

Finland er klar for kvartfinalen med 4-2 over Tsjekkia i Torino, men kampen i går kveld vil bli husket for finnen Jarkko Ruutus hodeløse overfall på Jagr, som er den største stjernen i OL-turneringen sammen med Sveriges Peter Forsberg.

Halvveis i den andre periode sto Jagr stille og kjempet om pucken da finske Ruutu løftet albuen og kastet seg mot hodet hans i stor fart. Jagr ble trykket mot vantet og ble liggende urørlig på isen i flere minutter.

Den iltre finnen, som til daglig spiller i NHL i Vancouver Canucks, fikk matchstraff og kan vente seg et kraftig etterspill etter overfallet.

Ute av OL?

Jaromir Jagr var den store stjernen på det tsjekkiske laget som vant OL i Nagano i 1998. Denne sesongen leder han poengligaen i NHL med 40 mål og 48 pasningner. Nå er det usikekrt om han kommer tilbake på OL-isen i Torino etter smellen seint i går kveld.

 LIVLØS  Lagkameratene Tomas Kaberle og Robert Land er sjokkerte vitner til at lagkapteinen Jagomir Jagr lå livløs på isen i feler minutter. FOTO: Scanpix/Reuters.
LIVLØS Lagkameratene Tomas Kaberle og Robert Land er sjokkerte vitner til at lagkapteinen Jagomir Jagr lå livløs på isen i feler minutter. FOTO: Scanpix/Reuters. Vis mer
BLODIG Jaromir Jagr hjelpes av isen etter grisetaklingen i går kveld.
HISSIG FINNE Jaarko Ruutu ut med matchstraff etter taklingen av Jaromir Jagr.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!