Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jaha, så du vil signere for Brøndby?

Ferguson spøkte med Solskjær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Direkte på Dagbladet.no kl. 20.45: Manchester U - FCK og sju andre kamper

MANCHESTER (Dagbladet.no): Sir Alex Fergusons rekord når det gjelder å forlate pressekonferanser i sinne er 74 sekunder. Forholdet hans til engelsk presse er mildt sagt anstrengt - blant annet har han boikottet statskanalen BBC.

Fleipet og spøkte 

På gårsdagens pressekonferanse hadde imidlertid skotten stått opp med det rette beinet først. Fergie fleipet, lo og spøkte - og et par gangene var spøkene på Ole Gunnar Solskjærs bekostning.

Heldigvis for nordmannen var de av den relativt harmløse sorten.

Som da Solskjær hadde snakket om at han ikke følte seg gammel, men at han som en 32 år gammel mann måtte nyte hvert øyeblikk på banen.

Gammel?

Ferguson tittet opp på Solskjær, før han med sin umiskjennelige skotske aksent bemerket:

MORO PÅ OLD TRAFFORD: Ole Gunnar Solskjær og Alex Ferguson koste seg på pressekonferansen før kveldens oppgjør mot FC København i Champions League. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet.no
MORO PÅ OLD TRAFFORD: Ole Gunnar Solskjær og Alex Ferguson koste seg på pressekonferansen før kveldens oppgjør mot FC København i Champions League. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet.no Vis mer

- You\'re getting old, Ole.

Til stor munterhet fra pressekorpset.

Litt senere i pressekonferansen fikk Solskjær spørsmål om den angivelige interessen fra Brøndby i sommer - hvor Uniteds tidligere reservelagstrener Rene Meulensteen er trener.

- Jeg tenkte aldri på å reise, da manageren og styreformannen ba meg skrive under på en ny kontrakt. Jeg snakker med Rene siden han er min venn, men det var aldri aktuelt, insisterte Solskjær.

- Tell them! brølte nærmest Ferguson i øret til nordmannen.

Det var imidlertid ikke slutt på munterheten riktig ennå. NRK insisterte på å stille Solskjær et spørsmål på norsk, hvor han snakket litt om forholdet til Ståle Solbakken, Brede Hangeland og André Bergdølmo.

Dansk forbindelse

- Jeg gleder meg selvfølgelig. Jeg har gitt noen tips til sjefen og snakket litt om laget, men jeg tror han kjenner dem bedre enn meg, sa Solskjær på klingende kristiansundsk.

image: - Jaha, så du vil signere for Brøndby?

Da han hadde snakket ferdig smalt det fra Ferguson på ny:

- Jaha! Så du vil signere for Brøndby likevel?