Overtenning for Jakob Ingebrigsen

Jakob: - Det dirret i ørene mine

Jakob Ingebrigtsen ble satt ut av lydnivået på Bislett. - Neste gang blir det heldigvis ikke med dette publikummet her, sier Jakob. Han får skryt av pappa Gjert for sitt mot.

BLE FOR IVRIG: Jakob Ingebrigtsen er klar på at han nærmer seg verdenstoppen, men fikk det ikke helt til å stemme på Bislett under Diamond League. Årsaken, ifølge ham selv, er at han ble for ivrig på grunn av publikum. Reporter: Øyvind Godø. Video: Kristoffer Løkås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT (Dagbladet): Jakob Ingebrigtsen (18) løp særdeles offensivt under drømmemila på Bislett Games i går kveld.

Der 18-åringen valgte et helt annet løpsopplegg med en forsiktig start og forrykende avslutning i Stockholm, valgte han et langt mer offensiv tilnærming i går.

Jakob gikk opp i tet et godt stykke før mål, men fikk det tøffere mot slutten da Marcin Lewandowsk spurtet inn til seier. Det skilte bare sju tiendedeler til Jakob på 6. plass.

Til Dagbladet sier supertalentet at han ikke angrer på den offensive taktikken, selv om det trolig ble hans bane.

- Jeg synes det er et greit gjennomført løp. Jeg hadde lyst til å gjøre noe annet enn i Stockholm for å få en enda bedre plassering til slutt. Så ble jeg nok litt for ivrig med det norske publikummet på tribunen. Jeg ble heiet fram så mye at jeg nok brukte litt for mye krefter på å komme meg fra tidlig, sier Jakob Ingebrigtsen til Dagbladet.

- Jeg er på vei opp mot toppen i verden. Da kan jeg ikke slå meg til ro med en ting som fungerer greit. Jeg må finne ut hva som gjør at jeg kan vinne. Jeg vil prege løpene også på dette nivået, tydeliggjør han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer