Jakobs oppskrift: Fra utrent til trent

Dagbladet fikk et unikt innblikk i Jakob Ingebrigtsens treningsøkt. Nå røper han metoden som gjør at utrente og mosjonister raskt kommer i bedre form.

FORBILDE: Jakob Ingebrigtsen imponerer alle med sine imponerende ferdigheter. I artikkelen gir han sine beste råd til deg som har lyst til å begynne å løpe eller kanskje allerede er mosjonist - og hvilke feller man må styre unna i starten. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FORBILDE: Jakob Ingebrigtsen imponerer alle med sine imponerende ferdigheter. I artikkelen gir han sine beste råd til deg som har lyst til å begynne å løpe eller kanskje allerede er mosjonist - og hvilke feller man må styre unna i starten. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer