Jakter på backenes svar på Beckham

Toppklubbene i kø for unggutten Gareth Bale (17).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Premier League-klubbenes ønskelister:Her er hele lista.

LONDON (Dagbladet.no): Claus Lundekvam forstår svært godt hvorfor Liverpool, Manchester United, Arsenal, Newcastle, Tottenham, Everton og Portsmouth skal være ute etter hans unge lagkamerat.

- Han har en fantastisk venstrefot. Men det viktigste er at han har begge beina plantet godt på jorda. Han er en god gutt, sier Southamptons veteranstopper til Dagbladet.

For et snaut år siden var det navnet til en annen unggutt fra byen på sørkysten som var på alles lepper. 16 år gamle Theo Walcott ble solgt til Arsenal for seks millioner pund (74 mill.kr.).

I sommer ble han tatt ut i den engelske VM-troppen uten å ha spilt et eneste minutt i Premier League. Lundekvam tror frisparkspesialisten kan ha godt av å vente med å gå til en større klubb.

- Jeg tviler litt på at det skjer noe nå. Men jeg skjønner veldig godt interessen fra de store klubbene. Men det er en vrien situasjon. Se på Walcott. Han har ikke fått spille mye. Mitt råd er at han ikke forhaster seg. Bale er 17 år og fortsatt uerfaren. Dersom han får tid til å utvikle seg, så kan han etter hvert spille hvor han vil, mener Lundekvam.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer