Jakter VM-gull med brukket arm

Et brudd i albuen stopper ikke Anne Margrethe Hausken Nordberg (39) i jakten på VM-medaljer i orientering. Hun bør bare ikke falle.

2. JULI: Etter fallet under løp på Ringerike ble Anne M H Nordberg undersøkt på stedet uten at brudd ble konstatert. Foto: orientering.no
2. JULI: Etter fallet under løp på Ringerike ble Anne M H Nordberg undersøkt på stedet uten at brudd ble konstatert. Foto: orientering.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Men du løper ikke et o-løp uten å snuble. Jeg kan ikke ta meg for med venstrearmen, men rekker å tenke og har lært meg å rulle mot høyre. Hittil har det gått fint, sier tobarnsmammaen. Verdensmesterskapet som starter i skotske Inverness til helga blir veteranens tiende VM og hennes andre comeback etter fødsel.Hjemme ligger åtte VM-medaljer, tre av dem gull.  

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer