2. JULI: Etter fallet under løp på Ringerike ble Anne M H Nordberg undersøkt på stedet uten at brudd ble konstatert. Foto: orientering.no
2. JULI: Etter fallet under løp på Ringerike ble Anne M H Nordberg undersøkt på stedet uten at brudd ble konstatert. Foto: orientering.noVis mer

Jakter VM-gull med brukket arm

Et brudd i albuen stopper ikke Anne Margrethe Hausken Nordberg (39) i jakten på VM-medaljer i orientering. Hun bør bare ikke falle.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Men du løper ikke et o-løp uten å snuble. Jeg kan ikke ta meg for med venstrearmen, men rekker å tenke og har lært meg å rulle mot høyre. Hittil har det gått fint, sier tobarnsmammaen. Verdensmesterskapet som starter i skotske Inverness til helga blir veteranens tiende VM og hennes andre comeback etter fødsel.Hjemme ligger åtte VM-medaljer, tre av dem gull.  

Gror riktig

Da langdistansen ble avgjort 9. juli i fjor ble Sigrid født, Tarjei (4) fikk en bror og Anders ble stolt far igjen. I år er mor tilbake på sporet og har vist gammel storhet. Hausken er et av navnene som trekkes fram blant favorittene.

I går var hun på legevakten i Oslo for nytt røntgenbilde av armen. Det ga henne svaret hun håpet. - Armen er i riktig stilling og har begynt å gro. Dermed slipper jeg å brekke den opp igjen slik jeg fryktet, sier en lettet Hausken.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn