Jaktes av flere team

Konkurransen om Henning Solbergs underskrift spisser seg til. Rallystorebroren har nå fått konkrete tilbud fra flere team.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere er det kjent at Peugot ønsket at Solberg fortsatte hos dem.

-  Det foreligger konkrete tilbud fra flere team i tillegg til Peugeot, bekrefter Jim Carlsen overfor Dagbladet. Solbergs manager ønsker ikke å røpe hvilke.

«Silly season»

Sjøl ser Henning Solberg lyst på framtida.

-  Jeg håper det ordner seg til julaften. Det blir en fin presang, sier han til Dagbladet.

November og desember er såkalt «silly season» i rallysirkuset. Spekulasjonene om hvem som skal kjøre for hvem er mange. Henning Solberg slet med mye biltrøbbel og et par «nybegynnerfeil» i år. 6. plassen i Sverige ble årsbeste. 31-åringen har fremdeles som mål å få en godt betalt jobb som fabrikkfører. Og dermed få kjøre alle 16 VM-rundene

I 2005-sesongen vil det være seks fabrikkteam med to førere hver. Nå er det hele seks ledige seter. Solbergs beste sjanse er å få kjøre for et av de mindre meritterte teamene som Skoda eller Mitsubishi. Et annet alternativ er å bli tilknyttet Ford som har signalisert at de vil satse på en fabrikkfører og to privatførere neste sesong.

Disse er offisielt klare for 2005-sesongen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.