Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jalasto klar for Stabæk

Kommer fra Aalesund.

KLAR FOR STABÆK: Stabæk har hentet finske Ville Jalasto (26) fra Aalesund. Forsvarsspilleren har skrevet under for 3,5 år med bærumsklubben. Foto: Kent Skibstad / Scanpix
KLAR FOR STABÆK: Stabæk har hentet finske Ville Jalasto (26) fra Aalesund. Forsvarsspilleren har skrevet under for 3,5 år med bærumsklubben. Foto: Kent Skibstad / Scanpix Vis mer

Stabæk har hentet finske Ville Jalasto (26) fra Aalesund. Forsvarsspilleren har skrevet under for 3,5 år med bærumsklubben.

Jalasto besto den medisinske testen hos Stabæk søndag kveld og vil slutte seg til troppen denne uken, melder eliteserieklubben.

- Vi henter inn Jalasto fordi han har stor rutine, sier sportslig leder Inge André Olsen i Stabæk.

- Ville gir alltid 100 prosent og er profesjonell både på og utenfor banen. Han vi være en fin forsterkning for oss, legger Olsen til.

Stabæk har slitt tungt i årets sesong og har kun plukket sju poeng på 17 kamper. Laget ligger sist i eliteserien og må kjempe tungt for å unngå nedrykk.

Jalasto har spilt for Aalesund de siste fire sesongene. Han kom til norsk fotball fra Honka i 2009.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media