Jalland på Enga-samling i Spania

Blir spilleklar om kort tid.

LA MANGA/OSLO (Dagbladet.no): Polske Sebastian Mila ble tidligere i vinter klar for Vålerenga, og nå styrker Oslo-klubben midtbanen ytterligere.

Jørgen Jalland (29) har lenge stått på blokka til VIF, og i dag kom han til La Manga, hvor Oslo-klubben er på treningsleir.

Han har vært i russiske Rubin Kazan i litt over to år, men er ikke lenger ønsket av ledelsen. Den tidligere Sandefjord- og Vålerenga-spilleren har gradvis fått mindre spilletid i den russiske eliteserien.

Etter det Dagbladet.no forstår er det meste på plass når det gjelder Jallands overgang. Han har blitt enig med klubben om de personlige betingelsene, og det er bare sluttoppgjøret med Rubin som gjenstår.

Alt tyder på at det løser seg i løpet av kort tid, og i så fall kan han trene med Vålerenga i ettermiddag.

Jalland har ett år igjen av kontrakten med Rubin, og Vålerenga kjøper ham ut av den kontrakten for mindre enn de 4,5 millionene klubben fikk for ham i 2004.

Også Stabæk har vært interessert i Jalland.

FORLATER RUBIN: Jørgen Jalland er på vei bort fra Rubin, og i dag landet han i Spania hvor han snart får trene med Vålerenga. Foto: REUTERS
FORLATER RUBIN: Jørgen Jalland er på vei bort fra Rubin, og i dag landet han i Spania hvor han snart får trene med Vålerenga. Foto: REUTERS Vis mer
GJENFORENING: Jørgen Jalland blir om kort tid offisielt gjenforent med Daniel Fredheim Holm og de andre VIF-gutta.