VIDERE: Jamaica slo Honduras 1-0 i gruppe B, og begge lag er videre til kvartfinalen i Concacaf Gold Cup. Foto: Al Bello / Getty Images / AFP
VIDERE: Jamaica slo Honduras 1-0 i gruppe B, og begge lag er videre til kvartfinalen i Concacaf Gold Cup. Foto: Al Bello / Getty Images / AFPVis mer

Jamaica til kvartfinale

Shelton, Morrison og Phillips slo Honduras.

Jamaica slo Honduras 1-0 i gruppe B, og begge lag er videre til kvartfinalen i Concacaf Gold Cup.

Det samme er Guatemala som slo Grenada 4-0 i siste innledningskamp. Guatemala gikk videre fra gruppe B som én av de to beste treerlagene.

Med god hjelp fra Honduras? keeper Noel Valladares scoret Ryan Johnson seiersmålet til Jamaica i 1-0-seieren. Johnson traff tverrliggeren og ballen spratt i mål via ryggen til Valladares.

- Det var et av de merkeligste målene jeg har scoret, men mål er mål, sa Johnson. Johnson hadde sjansen til å øke til 2-0 på straffespark 71 minutter ut i 2. omgang, men denne gangen reddet Valladares.

Tre norske eliteseriespillere var i aksjon for Jamaica. Aalesunds Jason Morrison spilte hele kampen, mens AaFK-lagkamerat Demar Phillips spilte de første 81 minuttene. Vålerengas Luton Shelton spilte sju minutter som innbytter.

Jamaica vant gruppe B med ni poeng etter tre seirer av tre mulige. De møter toeren i gruppe C i kvartfinalen. Det er ikke avgjort hvem det blir ennå. Honduras møter Costa Rica i sin kvartfinale. Guatemalas motstander i kvartfinalen er heller ikke klar ennå.

(NTB)