James (24) har hatt høydeskrekk hele livet - her balanserer han 134 meter over bakken

Ville overvinne frykten.

(Dagbladet): Friklatreren James Kingston (24) har fått mye oppmerksomhet etter at han klatret opp verdens nest høyeste idrettsstadion, Wembley i London.

- Jeg har alltid drømt om å klatre opp buen på Wembley, forteller Kingston, som har flere millioner visninger på sine vågale friklatrestunt på Youtube.

Ville overkomme høydeskrekken Til tross for at det er umulig å spore i videoene, har Kingstons klatreprosjekter ifølge Daily Mail utviklet seg fra en sterk redsel for høyder.

Han begynte å drive med akrobatikk som blant annet innebar å hoppe fra hustak, i en alder av 17, for å overkomme sin høydeskrekk, skriver den britiske avisen.

Verdenskjent Det var i 2013 at Kingston for alvor ble kjent da han delte en video av seg selv dinglende uten sikkerhet fra en heisekran i Southampton i England.

Siden den gang har friklatrestjernen fått sponsorer og tilhørende hjelpeapparat, nå fra «GoPro»-konkurrenten «EE Action Cam», som står bak den nyeste videoen.

Det eneste som sikrer Kingston i videoen øverst i saken, er en tynn kabel og den vågale klatreren sier at han ikke anbefaler noen å utføre stuntet på egenhånd.

GOD SIKT: - Jeg kunne se hele London, sier James Kigston til Daily Mail. Foto: EE Action Cam
GOD SIKT: - Jeg kunne se hele London, sier James Kigston til Daily Mail. Foto: EE Action Cam Vis mer