James Rodríguez til Arsenal for 30 mill?

Onsdag ble det servert litt av et sjokkrykte av britiske medier.

RYKTES BORT: Bayern Münchens lånespiller James Rodriguez ryktes til Arsenal ut sesongen for 30 millioner kroner. FOTO: NTB Scanpix
RYKTES BORT: Bayern Münchens lånespiller James Rodriguez ryktes til Arsenal ut sesongen for 30 millioner kroner. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sommeren 2014 endret alt seg for colombianske James Rodríguez. Omtrent fra 20 meter, med ryggen mot mål, dempet han ballen på brystet, før han vendte seg 180 grader og dundret den i mål bak Uruguays målvakt.

Nesten på egen hånd ledet han Columbia til kvartfinale i fotball-VM. For innsatsen ble han hedret med prisen for turneringens beste mål og ble kåret til toppscorer.

De største klubbene i verden siklet etter den 23 år gamle offensive midtbanespilleren. Og samme sommer ble han solgt fra Monaco til Real Madrid for omtrent 700 millioner kroner.

Manchester United kunne bare angre seg for at de heller gikk for portugisiske Bebé, i stedet for å kjøpe Rodriguez for 50 millioner kroner da han fortsatt var i tenåra.

Bundesliga

Siden har det gått tråere for colombianeren. Etter tre år på Santiago Bernabéu ble han veid for lett, og utlånt til den tyske storklubben Bayern München.

I den tyske klubben står han registrert med 50 kamper, 11 mål og 16 assist.

Nå melder flere britiske medier at den engelske storklubben Arsenal vurderer mulighetene for å hente Rodriguez til Emirates de neste seks månedene for bare 30 millioner kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer