Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

James Rodriguez har fått påvist brudd i foten

Kan bli borte i flere måneder.

(Dagbladet): Real Madrid vant i går kveld 2-1 over Sevilla, og sørget for at de nå har ei luke på fire poeng ned til Barcelona.

James Rodriguez sendte hovedstadslaget i føringa i det 12. minutt, men allerede etter 26. minutter var kampen over for colombianeren.

I natt kom beskjeden om at 23-åringen har pådratt seg et brudd i den høyre foten, og vil bli operert i dag, melder spanske AS.

Ifølge flere spanske aviser vil colombianeren trolig være ute med skade i flere måneder.

Real Madrid må også greie seg uten Sergio Ramos i opptil tre uker, etter at han i gårsdagens kamp pådro seg en skade i hamstringen.

BRUDD: James Rodriguez scoret i går det første målet mot Sevilla, før han måtte av banen med det som viste seg å være brudd i høyrefoten. Foto: AP Photo / Paul White / NTB Scanpix
BRUDD: James Rodriguez scoret i går det første målet mot Sevilla, før han måtte av banen med det som viste seg å være brudd i høyrefoten. Foto: AP Photo / Paul White / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media