James vil bort fra Villa

David James (30) forlanger å bli solgt fra Aston Villa. Den engelske landslagskeeperen mener klubben mangler ambisjoner.

James fikk nylig tilbud om kontraktsforlengelse i Villa - et tilbud som ville gjort han til en av klubbens beste betalte spillere.

- Penger er ikke det vesentlige i denne sammenheng. Det handler om hvilken retning klubben beveger seg, sier James til nyhetsbyrået Press Assocition.

30-åringen hevder han i lengre tid har vært bekymret for klubbens drift, men at signalene ikke er tatt på alvor. Nå krever han å bli satt på transferlista.

- Allerede i sommer var jeg kritisk til klubbens ambisjoner. Jeg har ikke fått forsikringer om at klubben er like ambisiøs som meg selv, sier James.

Den tidligere Liverpool-keeperen er ikke den første landslagsspilleren som ønsker seg vekk fra Villa. I høst forsøkte også Gareth Southgate å tvinge frem en overgang bort fra Villa Park. Begrunnelsen var den samme som James' - manglende ambisjoner.

Også supporterne har sett seg lei av den manglende suksessen. I de to siste hjemmekampene har formann Doug Ellis blitt møtt med plakater der fansen krever nye spillerkjøp.