Jamtfall meniskskadet

Rosenborg-keeper Jørn Jamtfall ødela menisken under dagens trening. Det betyr at Arni Gautur Arason må vokte målet i mesterligakampen mot Galatasaray 21. oktober.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jørn har et lønnlig håp om å rekke cupfinalen (mot Stabæk 1. november), men han spiller ikke de tre neste kampene (mot Sogndal, Galatasaray og Tromsø), sier Rosenborgs assistenttrener Ola By Rise til NTB.

Kneet låste seg mens Jamtfall beveget seg på målstreken. Dermed bar det rett inn på Rosenborg-klinikken til undersøkelse og operasjon.

- Han har følt skaden en stund, og har vært redd for at noe skulle skje. Det er litt trist, ikke minst for Jørn som var i god form, men vi er ikke bekymret, sier By Rise.

Erstatter blir altså den 23 år gamle islendingen Arni Gautur Arason, med én obligatorisk kamp for Rosenborg. Han holdt nullen da Rosenborg slo Kongsvinger for snart fire uker siden.

- Debuten gikk veldig bra, men vi er glade for at den er unnagjort. Arni er glitrende mann mot mann og meget bra på strek. Han er dessuten fast i den islandske landslagstroppen, sier Ola By Rise som ikke har planer om comeback hvis Arason også skulle bli skadet. I bakhånd har Rosenborg 19 år gamle Espen Isaksen som har spilt en del kamper for klubbens 2. divisjonslag denne sesongen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer