Jamtfall meniskskadet

Rosenborg-keeper Jørn Jamtfall ødela menisken under dagens trening. Det betyr at Arni Gautur Arason må vokte målet i mesterligakampen mot Galatasaray 21. oktober.

- Jørn har et lønnlig håp om å rekke cupfinalen (mot Stabæk 1. november), men han spiller ikke de tre neste kampene (mot Sogndal, Galatasaray og Tromsø), sier Rosenborgs assistenttrener Ola By Rise til NTB.

Kneet låste seg mens Jamtfall beveget seg på målstreken. Dermed bar det rett inn på Rosenborg-klinikken til undersøkelse og operasjon.

- Han har følt skaden en stund, og har vært redd for at noe skulle skje. Det er litt trist, ikke minst for Jørn som var i god form, men vi er ikke bekymret, sier By Rise.

Erstatter blir altså den 23 år gamle islendingen Arni Gautur Arason, med én obligatorisk kamp for Rosenborg. Han holdt nullen da Rosenborg slo Kongsvinger for snart fire uker siden.

- Debuten gikk veldig bra, men vi er glade for at den er unnagjort. Arni er glitrende mann mot mann og meget bra på strek. Han er dessuten fast i den islandske landslagstroppen, sier Ola By Rise som ikke har planer om comeback hvis Arason også skulle bli skadet. I bakhånd har Rosenborg 19 år gamle Espen Isaksen som har spilt en del kamper for klubbens 2. divisjonslag denne sesongen.

(NTB)