Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jamtfall mister resten av 2011

Avrevet korsbånd gjør at sesongen er over.

SLUTT PÅ OPPTUREN: Michael Kleppe Jamtfalls gode form har blitt belønnet med mer spilletid i Rosenborg, men nå ødelegger en alvorlig skade resten av sesongen. Her i duell med Moldes Davy Angan.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
SLUTT PÅ OPPTUREN: Michael Kleppe Jamtfalls gode form har blitt belønnet med mer spilletid i Rosenborg, men nå ødelegger en alvorlig skade resten av sesongen. Her i duell med Moldes Davy Angan. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Michael Kleppe Jamtfall mister resten av fotballåret 2011 etter at MR-bilder viste at han har totalt avrevet korsbånd i det ene kneet, melder Rosenborg på sine hjemmesider.

Jamtfall ble skadet i cupseieren over Verdal denne uka, og snart viste det seg at spissens mistanker om at det var alvorlig, stemte godt.

- Jeg var utrolig skuffa med en gang, for jeg kjente jo at det var alvorlig. Men de siste dagene har jeg jobbet med å få snudd hodet og tankene litt, og jeg kan jo ikke grave meg ned heller. Jeg må prøve å tenke positivt, sier 24-åringen.

Jamtfall har opplevd samme skade før, i 2007, da det var motsatt kne som fikk lide.

RBK-lege Torbjørn Grøntvedt sier unggutten må regne med et halvt år på sidelinja, og at han like godt kan sikte mot 1. januar 2012.

Spissen forteller rbk.no at han naturlig nok er veldig skuffet.

- Jeg følte jeg var inne i en god periode, med mye spilletid. Da er det surt. Men samtidig så er det bare en korsbåndsskade. Det finnes mange mennesker som sliter med langt verre ting, og da blir det respektløst av meg å klage for mye på dette. Jeg ser framover og satser alt på å være hundre prosent tilbake 1. januar, sier Jamtfall.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media