Jamtfalls revansje

TRONDHEIM (Dagbladet): - Dette var godt, nå har jeg noe å bygge på videre utover høsten, sier en smilende Jørn Jamtfall etter kampen.

- I første omgang var han meget usikker, andre omgang var strålende, sier RBK-direktør Rune Bratseth om Jamtfalls innsats.

Assistenttrener Ola By Rise var mer nøktern; han vil se kampen på video, før han feller dommen over keeperens prestasjoner.

- Han gjorde viktigte redninger mot slutten, men jeg har sett Jørn spille bedre enn det han gjorde i første omgang, sier Ola By Rise.

Reddet poeng

Ingen var likevel i tvil om at Jørn reddet kvelden og uavgjort for Rosenborg, da det røynet på mot slutten.

- Det betyr veldig mye for meg akkurat nå, jeg er veldig godt fornøyd, sier Jørn til Dagbladet.

I kampen mot Feyenoord for en uke siden ga han en uheldig retur ved det første målet. I går var han tydelig preget av alvoret til å begynne med, men han spilte seg opp og gjorde en god andre omgang.

God og heldig

En av de første gangene Jørn var i kontakt med ballen, måtte han hente den ut av målet bak seg.

Etter pause hadde han i lange perioder lite å gjøre, før han måtte ta fram det beste i seg da tyskerne spilte seg til store sjanser i sluttminuttene.

- Det var fandenivoldskheten som kom inn, vi skulle ikke tape denne kampen. Noen ganger tar jeg dem, i dag var jeg god og heldig, sier Jørn.

- Følte du at du var usikker i starten?

- Jeg var jo ikke det da jeg gikk inn på banen. Men når omtrent det første jeg gjør, er å hente den ut av nota, da er det ikke lett, mener RBK-keeperen som har fått fornyet sjøltillit foran resten av den hektiske høstsesongen.