Jan Derek berget Rosenborg

Det ble en festkamp med åtte scoringer da Brann og Rosenborg møttes på Lerkendal i kveld. Jan Derek Sørensen berget ett Rosenborg-poeng på overtid, etter at Brann hadde ledet nesten fra avspark.Les referat fra alle kveldens kamper.

Hassan El Fakiri ga Brann ledelsen allerede etter to minutters spill, og gjestene fra Bergen dominerte i første omgang. Torstein Helstad sørget for 0-2 før John Carew reduserte på straffe.

I andre omgang ble det mer og mer Rosenborg, og Carew utlignet for trønderne før El Fakiri sendte Brann i ny ledelse.

Morten Knutsen kom inn og utlignet for Rosenborg, før Helstad scoret sitt andre og ga Brann ledelsen 3-4 ti minutter før slutt. På overtid fastsatte Jan Derek Sørensen sluttresultatet til 4-4.

- En utrolig og artig fotballkamp. Det er godt gjort å score fire ganger mot Rosenborg på Lerkendal. Men det var mye rart der ute. Defansivt var det til tider helt håpløst, oppsummerte Rosenborg-trener Nils Arne Eggen.

Brann-trener Teitur Thordarsson var fornøyd etter kampen, selv om to poeng glapp på overtid.

- Vi må være fornøyd med et poeng på Lerkendal, selv om jeg mener det ville vært sunt for norsk fotball om vi hadde vunnet denne kampen. Vi var veldig uheldige, både med straffesparket og med utlikningen deres på overtid i andre omgang, mente Brann-treneren.

Nils Arne Eggen var mer fornøyd med uavgjort enn Teitur Thordarson.
John Carew har scoret to mål for Rosenborg. Her i kamp med Arne Vidar Moen.
Torstein Helstad scoret Branns andre mål mot Rosenborg og Erik Hoftun.
Torstein Helstad ga Brann ledelsen 4-3.