Jan Derek i praktslag

Åge Hareide har lenge drømt om en Jan Derek Sørensen i toppslag. Bare ei lårhøne kan hindre landslagssjefen fra å bli bønnhørt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sørensens lårstrekk er foreløpig under kontroll, og det fikk brutale konsekvenser for Peter Sørensen allerede etter to minutter. Kjapp finte og et knallhardt skudd med venstrefoten - stang inn.

-  Jan Derek er rett og slett strålende. Han veksler glimrende mellom å vende opp i mellomrom og gå i bakrommet. Han har en enorm selvtillit og Sørensen har ikke en sjanse å henge med på 1-0 scoringen. Så lenge Jan Derek er frisk, vil han bli en viktig brikke for landslaget, sier Lyn-trener Hans Knutsen.

Et skreddersydd opplegg gjør at landslagskanten endelig ser ut til å ha kontroll på baksiden av høyre lår. Det lover godt for et landslag som skriker etter fart langs krittlinjen.

-  Jan Derek er veldig inn og ut av kampen, men når han er inne er han til de grader inne. En mot en er han helt rå, og han kan bli viktig for landslaget om han holder seg frisk, sier Ham-Kam trener og tidligere landslagsassistent Ståle Solbakken.

Trives som spiss

Cup-helten derimot var nøkternheten selv med bandasje godt surret rundt venstre lår, men ikke bekymret over karamellen han fikk av Ham-Kam-kaptein Peter Sørensen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer