Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jan-Erik Aalbu blir sportsdirektør i Discovery Networks

Nye oppgaver.

SPORTSDIREKTØR: Jan-Erik Aalbu får nye oppgaver i Discovery Networks som følge av kanalens storstilte satsing på sport.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SPORTSDIREKTØR: Jan-Erik Aalbu får nye oppgaver i Discovery Networks som følge av kanalens storstilte satsing på sport. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Jan-Erik Aalbu får nye oppgaver i Discovery Networks som følge av kanalens storstilte satsing på sport.

Det amerikanske mediekonsernet, som eier kanaler som TVNorge, MAX og Eurosport Norge, sikret seg nylig rettighetene til å sende norsk eliteseriefotball i seks år fra 2017. I tillegg har Discovery sikret seg fire OL fra og med 2018.

Jan-Erik Aalbu, som inntil nå har vært sportssjef, løftes opp i selskapets ledergruppe og får tittelen sportsdirektør.

- Det er naturlig at Jan-Erik nå går inn i lederteamet og får påvirke beslutningene som tas der. Hans entusiasme og brede erfaring er gull verdt for oss, sier Harald Strømme, ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Discovery Networks Norge.

Aalbu gleder seg til utfordringene som nå venter.

- At stillingstittelen min endres er enda et synlig bevis på at selskapet mener alvor med sin satsing på sport. Selv setter jeg stor pris på tilliten og gleder meg stort til å bli en del av ledergruppen, sier han. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media