Jan Frode videre i Australian Open

Jan Frode Andersen storspilte og gikk videre til 2. runde i kvalifiseringen til Australian Open i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jan Frode Andersen skulle egentlig møte sveitseren Ivo Heuberger i 1. runde, men han trakk seg av ukjente årsaker. Heuberger, som var ranket som nummer 55 i verden i fjor, kunne blitt en hard nøtt for Andersen.

I stedet møtte nordmannen franskmannen Slimane Saoudi. Han er en betydelig svakere spiller enn nordmannen, og det syntes på banen. Kampen vant Andersen i to strake sett, 6-2, 7-6 (1).

Kampstatistikken viser at første sett var unnagjort på 37 minutter, mens andre sett var over på 61 minutter. Nordmannen hadde seks serveess, mot franskmannens tre.

Men Andersen sliter med dobbeltfeil og førsteserven. Han hadde tilsammen tre dobbeltfeil, og kun 57 prosent av førsteservene gikk inn.

I 2. runde møter Hamar-spilleren en annen franskmann, nemlig Olivier Patience. Han er ranket som nummer 274 i verden, altså betydelig lavere enn Andersens 169. plass på verdensrankingen.

<B>VIDERE:</B> Jan Frode Andersen er ett steg videre i Melbourne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer