IKKE LAGKAMERATER: I fjor møttes Jan Gunnar Solli og Adem Güven til Tippeliga-kamp. Nå spiller Güven i tyrkiske Mersin ?dmanyurdu, mens Solli valgte Sverige framfor Odd. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
IKKE LAGKAMERATER: I fjor møttes Jan Gunnar Solli og Adem Güven til Tippeliga-kamp. Nå spiller Güven i tyrkiske Mersin ?dmanyurdu, mens Solli valgte Sverige framfor Odd. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB ScanpixVis mer

Jan Gunnar Solli vraker tilbudet fra Odd

Går til svensk klubb i stedet.

(Dagbladet): Jan Gunnar Solli har trent med moderklubben Odd i en lengre periode, etter at han ikke fikk fornyet kontrakten i Vålerenga i etterkant av fjorårets sesong.

Skiensklubben fikk på plass penger fra investorer, slik at de kunne tilby 32-åringen en kontrakt.

Det tilbudet har Solli nå takket nei til, melder lokalavisa Varden. I stedet hoppet han på et tilbud fra svenske Hammarby, som holder til på nivå to i det svenske seriesystemet.

- Jan Gunnar har takket nei til Odd og vil heller til Sverige. Jeg må si at det er overaskende, spesielt etter at den pågående innsamlingsaksjonen har fått inn mer eller mindre det beløpet vi i utgangspunktet snakket om, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til Varden.

Fagermo passer samtidig på å sende skryt i retning investorene som har fått i gang kronerullinga, og da særlig Steinar Gundersen.

- Odd er veldig takknemlig for den jobben Steinar har gjort. Uten hans initiativ hadde vi aldri kommet så langt, sier Fagermo til Varden.

I Hammarby blir Solli lagkamerat med tidligere Aalesund-spiller Lars Mendonca Fuhre og tidligere Sandnes Ulf-spiller Fredrik Torsteinbø.