FRA NEW YORK TIL BODØ: Norske Jan Halvor Halvorsen er klar for Bodø Glimt. Tidligere var han assistent i New York Red Bulls. Her på treningsfeltet med Thierry Henry og Jan Gunnar Solli. Foto: Johannes Worsøe Berg
FRA NEW YORK TIL BODØ: Norske Jan Halvor Halvorsen er klar for Bodø Glimt. Tidligere var han assistent i New York Red Bulls. Her på treningsfeltet med Thierry Henry og Jan Gunnar Solli. Foto: Johannes Worsøe BergVis mer

Jan Halvor Halvorsen blir ny Glimt-trener

Kommer fra New York Red Bulls.

Jan Halvor Halvorsen ble onsdag klar som ny hovedtrener for 1. divisjonslaget Bodø/Glimt.

Bodø/Glimt har i jakten på ny hovedtrener snakket med flere kjente, norske trenere. Blant andre har Tom Nordlie og tidligere Glimt-spiller Aasmund Bjørkan vært aktuelle.

Onsdag ble det klart at klubben ansetter Jan Halvor Halvorsen som ny hovedtrener. Han kommer fra stillingen som assistenttrener i New York Red Bulls og har signert en treårskontrakt med gultrøyene. Et forsinket fly gjorde at presentasjonen av ham på Aspmyra onsdag ble tilsvarende forskjøvet.

- Jeg er veldig godt fornøyd. Klubbens profil og ambisjoner passer veldig godt med mine tanker. Jeg ønsker å bidra til at flere lokale unge gutter tar steget opp på det høyeste nivå, sa Halvorsen ifølge Avisa Nordland.

Halvorsen har tidligere også trent Start, Sogndal og Notodden.

(NTB)