- Jan Jönsson kan forlate Aalesund for å ta over etter Høgmo

Har møtt Djurgården.

HJEM TIL SVERIGE? Jan Jönsson har møtt Djurgården for å diskutere trenerjobben i klubben, ifølge fotbollskanalen.se. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix
HJEM TIL SVERIGE? Jan Jönsson har møtt Djurgården for å diskutere trenerjobben i klubben, ifølge fotbollskanalen.se. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Jan Jönsson har hatt stor suksess etter at han tok over Aalesund etter Kjetil Rekdal.

Men ved siden av at den tidligere Stabæk-bossen har ført de oransje til 5. plass i Tippeligaen, har han utsatt å skrive under på ny kontrakt med sunnmørsklubben.

I dag melder svenske fotbollskanalen.se at Jönsson har møtt Djurgården for å diskutere den ledige trenerjobben i klubben.

- Flere alternativer Stockholmsklubben er trenerløs etter sesongen ettersom at Per-Mathias Høgmo takket ja til å ta over Norge.

- Vi har flere ulike alternativer, sier Djurgårdens sportssjef Anders Grönhagen til fotballskanalen.se.

Jan Jönssons kontrakt med Aalesund går ut etter denne sesongen, og mye tyder nå på at svensken kan tenke seg å flytte hjemover.

- Jeg vil ikke fortelle om andre menneskers framtidsplaner, men vi har satt i gang en prosess, og vi har pratet med noen trenere. Utover det har jeg ingenting å legge til, sier Grönhagen.

To nye år? Ifølge Sunnmørsposten har Jönsson utsatt kontraktsforhandlinger med Aalesund i flere måneder. Tangotrøyene skal være villige til å tilby ham en toårskontrakt.

Jönsson har vært i Sverige de siste dagene, men kom tilbake til Ålesund i går.

Sunnmørsposten skriver i ettermiddag at svensken allerede har vært i et møte med klubbledelsen, men både treneren selv og ledelsen holder kortene tett til brystet - inntil videre.

- Jeg kan bekrefte at møtet med Jönsson har funnet sted, men hva vi snakket om kommer jeg ikke til å si noe om. Det eneste jeg kan si er at det ikke kommer noe mer fra oss om trenersituasjonen i dag, sier Hoff til smp.no.