Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jan Schmid gikk fra 12. plass til pallen

God kombinert-dag.

PALLEN: Eric Frenzel fra Tyskland vant foran Fabian Riessle (t.v.) Jan Schmid ble nummer tre. 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
PALLEN: Eric Frenzel fra Tyskland vant foran Fabian Riessle (t.v.) Jan Schmid ble nummer tre. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Jan Schmid gikk seg opp fra 12.-plass i hopprennet til 3.-plass i langrenn kombinert da Eric Frenzel og Fabian Riessle sørget for dobbelt tysk.

Nordmannen havnet på pallen for tredje gang i sin verdenscupkarriere. 31-åringen var 1.02 min bak ledende Håvard Klemetsen etter at hopprennet var unnagjort. Sammen med Sindre Ure Søtvik sørget Klemetsen for nordmenn på de to første plassene før langrennet på hjemmebane.

- Jeg holdt meg kald og lå stort sett i ryggen på Watabe de tre første rundene. Etter det var det bare å gi det man hadde ut på sisterunden også, sa Schmid.

Schmid gikk et bra langrenn og tok igjen de fleste av sine konkurrenter foran seg fra hopprennet, utenom Frenzel som vant med 13,3 sekunder. Riessle passerte nordmannen i sporet og kom på 2.-plass, to sekunder bak landsmannen.

Han holdt derimot unna for en jagende Magnus Moan, som havnet på 4.-plass.

Klemetsen ble til slutt nummer fem. Mikko Kokslien gikk seg opp fra en 43.-plass til en 7.-plass. Han var raskest i langrennet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media