- Janne... Janne... Hjelp meg da!

Eggen er bedre på å trene lag enn å huske navn. I kveld er det slutt.

HAN SIER IKKE MER: - Et helt riktig valg, sier Nils Arne Eggen om Dagbladets kåring av årets spiller. Treneren fikk æren av å overlevere prisen til Anthony Annan på Lerkendal i forrige uke. Foto: Ole Morten Melgård.
HAN SIER IKKE MER: - Et helt riktig valg, sier Nils Arne Eggen om Dagbladets kåring av årets spiller. Treneren fikk æren av å overlevere prisen til Anthony Annan på Lerkendal i forrige uke. Foto: Ole Morten Melgård. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• I livestudio kl. 19.00: Aris - Rosenborg

TRONDHEIM (Dagbladet): Etter 18 seriemesterskap, sju cupgull og sju mesterligadeltakelser tar Fotball-Norge i kveld farvel med Nils Arne Eggen (69). Denne gangen for godt - tror han selv.

Eggen skal en gang ha sagt at de fleste gode beslutninger i Rosenborg tas i bisetninger. Når du prater med ham er det derfor smart å følge med på nettopp dem.

Bisetningene, altså.

Han har tidligere i intervjuet fortalt Dagbladet at han ikke har tilbud om andre jobber etter at Aris-oppgjøret er avblåst i kveld. Men at det som bare skulle være en midlertidig affære, har gitt mersmak, hersker det ingen tvil om.

- Så da skal du bruke jula på å planlegge framtida?

- For å sitere Alf Prøysen: Jeg sitter bare med blanke ark og fargestifter. Jeg har ingen ambisjoner om, og heller ikke noe behov for, å ta flere jobber. Men hvis det dukker opp noe som er interessant, så kan det hende, sier Eggen.

Penger ikke et motiv Han avviser jobbing i både 1. divisjon - «orker ikke begynne fra bunnen» - og utlandet - «det vil bli så mye arbeid med å få tilpasset jobben slik jeg ønsker å ha den».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer