Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Janne Tuven mister OL

Håndballspilleren Janne Tuven røk fremre korsbånd i høyre kne under dagens kamp mot Frankrike i Danmark. Dermed mister hun Sydney-OL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tuven ble båret av banen av den norske landslagslegen etter seks minutter av andre omgang. Hun hadde store smerter, og var selvsagt fryktelig lei seg. Tuven gikk sist glipp av verdensmesterskapet på hjemmebane på grunn av et røket korsbånd i venstre kne.

Landslagets lege Odd Arne Daljord sier Tuven blir ute av spill i ett års tid. Slike skader har i underkant av tolv måneders rekonvalesenstid. Daljord presiserer at det trolig ikke er annet enn korsbåndet til Tuven som er skadet - altså ingen meniskskade.

Landslagstrener Marit Breivik løp gråtende av banen etter timålsseieren over Frankrike (26-16), og seiersgleden var borte. Tuvens skade gjør at Breivik må ta ut en ny spiller til OL-troppen. Sydney-OL starter om en snau måned.

(NTB)