Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jannike på sølvplass

Det ble full klaff for Jannike Østby i Molde i dag. Etter ett års motgang er hun på vei mot toppen.

Lørdag tok Oslo-jenta sølv på 15-kilometeren i fri teknikk under langrenns-NM i Molde. Det var det lite som tydet på for få måneder siden.

- Jeg falt og ødela korsbåndet her i Molde i et norgescuprenn i februar i fjor. Jeg kunne ikke trene skøyting på et halvt år, og egentlig var det uaktuelt å konkurrere før i januar i år. Men det gikk fortere enn ventet å komme tilbake, sa Østby.

Hun har 18. plass i verdenscupen som beste plassering denne sesongen. Lørdag ble hun belønnet med VM-billett for innsatsen hun har lagt ned i kampen for å komme tilbake.

- Dette skulle i utgangspunktet være en mellomsesong. Jeg holdt på gi meg flere ganger i sommer, men dette viser at hardt arbeid og tålmodighet lønner seg, sa 24-åringen.

(NTB)

FRA TAP TIL TOPP:</B> I desember ble Jannike Østby nummer 24 i 10 kilometer friteknikk i Davos. Nå går alt så meget bedre.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling