Jansrud: - Fjerdeplassen er sårere enn skulderen

Ingen unnskyldning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEAVER CREEK (Dagbladet): Det gikk ikke helt som planlagt for Kjetil Jansrud i torsdagens utfor i Beaver Creek. Allerede i de første portene gikk nordmannen for tett på, og slo skuldra stygt.

I mål var han 27 hundredeler bak østerrikske Hannes Reichelt, og måtte ta til takke med den sure fjerdeplassen.

Da Dagbladet i natt møtte 29-åringen på hotellet hvor det norske laget bor, var det en sliten og skuffet Jansrud som fortalte hva som gikk galt på toppen av den krevende super-G-løypa.

- Jeg kom altfor tett på en port, og det var veldig overraskende for meg også. Jeg trer på en måte hele kroppen min mellom de to plastikkstengene, og da blir det bråstopp sier han.

Ingen unnskyldning Tross den store smellen helt på toppen, hold nordmannen godt følge med tiden til Reichelt nedover bakken. Det holdt bare ikke helt inn.

- Jeg følte selv at jeg var i fokus. Jeg måtte jo orientere meg litt med en gang det skjedde, men jeg følte egentlig selv at det bare var å jobbe på videre. Jeg følte ikke at det var en unnskyldning til at det ikke gikk an å kjøre fort.

- Hvordan er skulderen nå?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.