Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jansrud følger Svindal over til Head

- Selvfølgelig fristene å bytte skimerke da Aksel bestemte seg.

BYTTER SKIMERKE: Kjetil Jansrud gjør som Aksel Lund Svindal, og bytter skimerke fra Atomic til Head.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / JOE KLAMAR
BYTTER SKIMERKE: Kjetil Jansrud gjør som Aksel Lund Svindal, og bytter skimerke fra Atomic til Head.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / JOE KLAMAR Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

OL-sølvmedaljør Kjetil Jansrud gjør som lagkamerat Aksel Lund Svindal og skal kjøre med Head-ski framover, melder NRK.

Begge de norske alpinistene har hatt stor suksess med østerrikske Atomic. Tidligere i måneden ble det klart at Aksel Lund Svindal skiftet skimerke. Onsdag hadde han sitt første renn med Head-ski på beina i Hemsedal.

- Jeg skifter merke først og fremst fordi det viser seg at utstyret er veldig raskt. Det var selvfølgelig fristene å bytte da Aksel bestemte seg, men jeg hadde sagt at utgangspunktet måtte være at utstyret måtte på plass. I løpet av den siste uken har vi testet mye og Head har vist seg å være veldig raskt, så det gjorde valget ganske lett, sier Kjetil Jansrud til NRK.

Både Svindal og Truls Ove Karlsen og Jansrud skal framover kjøre med det amerikanske skimerket. Jansrud mener det er en stor fordel.

- Vi blir en sterk gruppen innenfor Head og kommer derfor for å få veldig bra oppfølging, sier han.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!