Jansrud fornyet kontrakten med utstyrsgigant

- Jeg har vokst som utøver.

NY KONTRAK:T Kjetil Jansrud har signert en ny kontrakt med en utstyrsgigant som sørger for blant annet bindinger, hjelm og annet utstyr.
Foto: Per-Kristian Eriksen / Scanpix
NY KONTRAK:T Kjetil Jansrud har signert en ny kontrakt med en utstyrsgigant som sørger for blant annet bindinger, hjelm og annet utstyr. Foto: Per-Kristian Eriksen / ScanpixVis mer

Kjetil Jansrud fortsette å kjøre med Head-utstyr de kommende tre sesongene.

Han er blitt enig om å fornye avtalen sin til ut 2015-sesongen. Han skal bruke ski, bindinger, støvler, hjelm og briller utstyrsgiganten.

Kjetil Jansrud hadde sitt definitive internasjonale gjennombrudd forrige sesong med seier i super-G i Kvitfjell. Han kan også se tilbake på fire annenplasser og fem tredjeplass fra tidligere.

I BAKKEN: Alpinist Kjetil Jansrud. Foto:  REUTERS/Dominic Ebenbichler
I BAKKEN: Alpinist Kjetil Jansrud. Foto: REUTERS/Dominic Ebenbichler Vis mer

- Jeg er fornøyd med å skrive under for ytterligere tre år med Head. Dette er beviset på det gode samarbeidet jeg har hatt med dem. Det gjelder også alle som jobber i raceavdelingen. I løpet av de to årene jeg har vært i Head har jeg vokst som utøver og det er stort at de vil jobbe sammen med meg igjennom to VM og OL i Sotsji. Jeg har store forhåpninger for framtiden og sikter mot å vinne verdenscupen totalt, men det er ingen begrensning. Med Head jeg har alle muligheter til å lykkes, sier Jansrud til fisalpine.com.

- Framskrittene Kjetil har gjort i utfor og super-G viser at han vil være en viktig del av vårt lag. Jeg er sikker på at han også vil spille en viktig rolle i kampen om sammenlagtseieren i verdenscupen. Vi er glade for at han fortsetter hos oss, sier Head-manageren Rainer Salzgeber.

(NTB)